Παραγωγή & Πρώτες Ύλες
Σε μια εποχή που οι υγιεινές τροφές καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο στην καθημερινή μας διατροφή, τα αναψυκτικά Φλώρινας Ιτέα , "έρχονται" για να ενισχύσουν την προσπάθειά σας να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής
Itea florinas soft drinks
Φυσικές πρώτες ύλες

Οι χυμοί που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των αναψυκτικών μας, είναι 100% ελληνικοί, φυσικοί, συμπυκνωμένοι χυμοί φρούτων, από την Αργολίδα της Πελοποννήσου.

Καταφθάνουν στον χώρο παραγωγής μας, διατηρώντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά
συστατικά ενός φρεσκοστυμμένου χυμού πορτοκαλιού.

Πλούσια γεύση, εξαιρετικό άρωμα και φρεσκάδα ελληνικής γης.

Ξινό Νερό Φλώρινας

Η Ελλάδα μας είναι χώρα προικισμένη και η γη της Φλώρινας φημισμένη για το νερό της. Νερό δροσερό, σχεδόν παγωμένο, που αναβλύζει φυσικώς ανθρακούχο από τις πηγές μας.

Αυτό το νερό, το γνωστό σε όλους σαν ”ξινό” νερό, χρησιμοποιούμε για την εμφιάλωση των αναψυκτικών μας. Το φυσικό ανθρακικό που περιέχει, φυλακίζει τη γεύση του χυμού και αφήνει έντονη την αίσθηση της σπιρτάδας του ξινού νερού, που σίγουρα σε ξεδιψά.

Μυστικό που δεν αντιγράφεται και που εδώ και μισό αιώνα, από το 1969, σας προσφέρει την ίδια ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση .

Itea florinas soft drinks

Ξινό νερό και Φυσικοί χυμοί φρούτων… Εμείς, σας προσφέρουμε την Ελλάδα και τη φύση στο ποτήρι σας, εσείς απλά αναζητήστε μας!