Εγκαταστάσεις
Βιομηχανία αναψυκτικών ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΤΕΑ
50 χρόνια λειτουργίας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η βιομηχανία αναψυκτικών ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΤΕΑ ΕΠΕ βρίσκεται ανατολικά της πόλης της Φλώρινας σε απόσταση 12 χλμ. από αυτήν, στο χωριό Ιτέα.

Το εργοστάσιο ιδρύθηκε το 1969 και είναι το παλαιότερο εν ενεργεία εργοστάσιο εμφιάλωσης αναψυκτικών στον Νόμο Φλώρινας.

Η ελληνική εταιρία αναψυκτικών
Αναψυκτικά Φλώρινας
εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται σε οικόπεδο 14 στρεμμάτων και καταλαμβάνουν όγκο 1.500 τμ, εκ των οποίων 1.100 τμ είναι χώροι παραγωγής & αποθήκευσης και 400 τμ τα γραφεία & βοηθητικοί χώροι.
εμπειρία
Τα 50 χρόνια λειτουργίας είναι η απόδειξη μίας πορείας που σέβεται τον καταναλωτή. Το μεράκι και η αγάπη μας για τα αναψυκτικά, μας έχουν δώσει μια ποικιλία προϊόντων αρκετά πλήρη σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.
ποιότητα & γεύση
Επιλέγοντας όλα αυτά τα χρόνια μόνο ελληνικούς φυσικούς χυμούς , σε συνδυασμό με το φυσικώς ανθρακούχο ξινό νερό της Φλώρινας, έχουμε εξασφαλίσει την μέγιστη ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση στα αναψυκτικά μας.
πιστοποιήσεις
Η παραγωγή και εμφιάλωση των αναψυκτικών γίνεται με τις πλέον εκσυγχρονισμένες μεθόδους και η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά HACCP και ISO 22000:2005.