Νέα / Ανακοινώσεις

FOOD EXPO GREECE 2019

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.   
Read more

Η συμμετοχή μας στη Detrop 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 28η Διεθνής Έκθεση Detrop 2019. Η εταιρεία μας , θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους μας επισκέφθηκαν, και ιδιαίτερα τους εμπορικούς συνεργάτες μας , που τόσα χρόνια μας στηρίζουν σε όλες μας τις προσπάθειες.
Read more

Εκθέσεις Detrop-Oenos, 2 έως 4 Μαρτίου 2019

Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία μας ΦΛΩΡΙΝΑ ΙΤΕΑ , συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Detrop 2019. Σας περιμένουμε!
Read more

Market Expo, 5 – 7 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo

Με τον κλάδο της λιανικής να εξελίσσεται ταχύτατα η Market Expo έρχεται να αναδείξει την τεράστια αγορά πώλησης τροφίμων και ποτών όπως αυτή είναι διαμορφωμένη στον ελλαδικό χάρτη. Η Market Expo αποτελεί την εξέλιξη της Super Market, Mini Market και Περίπτερο και τον Οκτώβριο ανοίγει νέους δρόμους! Καθαρός στόχος της να αποτελέσει  την έκθεση για όλη την αγορά πώλησης...
Read more

83η ΔΕΘ, 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ηΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.  Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα και οι ξένες συμμετοχές συνθέτουν το σκηνικό...
Read more